Home » Vardags-fröken-jaget » Man måste leva över gränsen

Man måste leva över gränsen

1000383_10151586584543512_1032189014_n
Embla Holm, 18år från stockholm.
De senaste åren och näst intill alla år har jag bloggat på blogg.se men känner att det är dags för förändring, försöker just nu importera alla inlägg från min gamla blogg hit dock så verkar det vara en aning problematiskt för stunden! Min ideé med bloggen är inte att bli en stor och välkänd bloggare utan handlar mer om att jag gillar att dela med mig av min livsstil som hela tiden förvandlas från det ena till det andra. Partyglad till tränngsfreak! Jag är tjejen mellan himmel och jord, som alltid har något att säga till om men i sltändan så blir alltihop ändå enbart en stor smet. Det må vara jag! Var beredda på en hel del uppdateringar som alltid för med sig härliga bilder. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *