Home » TIPSARE » 28 oktober/ jobb tips!

28 oktober/ jobb tips!

Fått i uppdrag att tipsa er om ett jobb på Vandator som säljare! Intressant.
Jag vet att många ungdomar i dagens samhälle har svårt att få jobb, varför? Fråga inte en 19årig arbetsnarkoman som mig, men jag kan ha mina aningar om varför såpass stor procent är arbetslösa. Det som jag skriver är inte ren fakta utan handlar om hur jag själv ser på individer i min målgrupp.

Det viktigaste är att aldrig ge upp eftersom att det alltid kommer finnas behov av arbetskraft, även om det handlar om att städa en toalett så som att vara chef på ett stort företag, man måste söka de jobben som idag existerar, det kanske inte må vara ett drömjobb till en början men det är ett jobb som ger dig lön och mat på bordet några dagar.


Vandator är idag ett bemanningsföretag som jobbar med många olika leverantörer, de rekryterar, hyr ut samt driver säljentrepenader. Det jobbet som jag vill tipsa dig om är ett callcenter jobb! Detta jobb är perfekt för dig som tidigare jobbat på ett callcenter tidigare eller med någon typ av försäljning.  Ett callcenter jobbar bland annat med kundtjänst som tar emot samtal från kunder, utgående samtal till kunder om avtalsförändringar ect.

Det som jag själv kollar på när jag skall söka nytt jobb är att se hur länge företaget funnits på marknaden, etablering och trivselmiljö – detta är viktigt för just mig. Jag tror att Vandator är en trivsam miljö då de funnits som etablerat kundcenter sedan 1988!


Klicka här för att komma igång med att söka jobb!

love /givemeall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *