Home » TIPSARE » 20 april / Svårt att få körkort? Här är hjälpen.

20 april / Svårt att få körkort? Här är hjälpen.

Hmm.. Det där med körkort?
Intensivkurs?

Jag har länge funderat på att ta körkort, det handlar enbart om intresse.. Viljan finns inte riktigt där än, dock så lockas jag av tanken. Att ta en intensivkurs kanske skulle vara en god idé för mig? Men jag har som sagt aldrig läst körkorts boken, inte ens kört en moppe i mina 20 unga år. Hur kommer man egentligen igång ?

Fann nyss en otroligt inspirerande hemsida som fick mig att börja tänka om. Att ha körkort i sommar vore guld och gröna skogar – som att vinna på lotto! Jag menar, en intensivkurs skulle absolut inte sitta fel. Plugga, plugga, plugga och köra med en lärare som kan allt plus lite till. Du åker iväg från sambon, vänner, familj, jobbet, uteserveringar och allt som kan locka såhär års hemma för att fokusera på endast det du vill! KÖRKORT.

– Du får hjälp med körkortstillståndet samt får det klart
-Du kan betala av hela utbildningen på hyfsat kort tid..
-Kan ägna hela dagarna åt körkortsutbildningar
-Helt plötsligt blir det lätt att lära sig teorin samt körningen

Jag tycker att hela processen verkar omständlig, rörig och riktigt krävande – vilket jag så klart förstår…. Men! För oss latmaskar är detta med intensivkurs verkligen ett bättre alternativ, detta skall nu diskuteras hemma. Jag vet någon i mitt hem som skulle hjälpa mig att både finansiera en intensivkurs samt skulle kräva x antal hämtningar ute i dimman på lördagar framöver.
ka-bil_150509892

artrafikskola.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *